Winery de Holthoeve

Vanwege de zomervakantie blijft de kurk bij Winery de Holthoeve 2 weken in de fles. Uw bestelling kan daarom langer duren dan u van ons gewend bent. 

van 26-7 tot 12-8

Gratis bezorging door heel NL 

Wat doen wij?

Winery de Holthoeve geeft u de gelegenheid om wijnen te proeven en aan te kopen. Dit mag u bij ons komen doen, maar wij komen ook graag bij u thuis. Daarnaast is er de mogelijkheid, via de webshop mooie wijnen te vinden. Mocht u het ingewikkeld vinden of vragen hebben zijn wij u graag van dienst bij het adviseren in uw keuze. Zoekt u een verrassend cadeau voor iemand? Denk dan eens aan een cadeaubon of wijn abonnement. 

Het behouden van kleinschaligheid en het leveren van optimale service naar onze klanten is bij ons van belang.

Klantgerichtheid, gemoedelijkheid en integriteit zijn voor ons belangrijke kernwaarden die wij mee nemen in onze bedrijfsvoering. 

Onze winkel

Winery de Holthoeve is een wijnbedrijf waar een droom en de passie voor wijnen is samengekomen. Het ontstaan van Winery de Holthoeve heeft zijn oorsprong in 2018 en is daarmee een jong bedrijf. Na menig filosoferend gesprek onder het genot van een goed glas wijn, werd de sprong in het diepe gewaagd.

Met trots kunnen wij u een mooi assortiment wijnen presenteren. Die met veel zorgvuldigheid is samengesteld. Het assortiment zal gedurende het jaar aangevuld worden en mogelijk wisselen, omdat wij onze klanten de kwaliteit van een goede oogst niet willen ontnemen. Onze wijnen zijn afkomstig uit diverse landen. Wij hopen u hiermee de veelzijdigheid van zowel de oude als nieuwe wijnwereld te kunnen presenteren.